کلینیک دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی 6654654
خانه / پزشکی و سلامت / آموزش روشی ساده برای ترد و نرم کردن گوشت قرمز
دکتر دندانپزشک 56464 (1) متخصص دندانپزشکی کودکان 55464654 متخصص ایمپلنت 54654 دندانپزشکی زیبایی دندان پزشک زیبایی, ایمپلنت و جراح دندانپزشکی 5456465

آموزش روشی ساده برای ترد و نرم کردن گوشت قرمز

گوشت قرمز, کباب کردن گوشت قرمز, نکات مهم خانه داری

آموزش روشی ساده برای ترد و نرم کردن گوشت قرمز

بهترين روش براي نرم و ترد كردن گوشت آن است كه گوشت را در مخلوطي از روغن زيتون خوراكي بدون بو و سركه قرار دهيد و اجازه دهيد به‌مدت ۲ تا ۳ ساعت درون آن خيس بخورد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *