کلینیک دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی 6654654
خانه / پزشکی و سلامت / آیا میدانستید های از چای
دکتر دندانپزشک 56464 (1) متخصص دندانپزشکی کودکان 55464654 متخصص ایمپلنت 54654 دندانپزشکی زیبایی دندان پزشک زیبایی, ایمپلنت و جراح دندانپزشکی 5456465

آیا میدانستید های از چای

چای, مجله پزشکی

آیا میدانستید های از چای

-چای انواع و اقسام دارد اما همه آن‌ها از یک نوع گیاه به نام “کاملیا سینسیس” به دست می‌آید. چای را می‌توان به چند گروه تقسیم کرد: سفید، زرد، سبز، اولوونگ (به‌نوعی از چای گفته می‌شود که در اثر اکسیداسیون ناقص برگ‌های چای تولید می‌شود، این چای معمولاً در کشور چین تولید می‌شود) و چای تخمیر شده.تا هنگ پی، یکی از بهترین انواع چای در دنیا به‌حساب می‌آید و در منطقه چین به نام کوانگ هو کشت می‌شود. قیمت هر یک کیلوگرم آن ۱،۰۲۵،۰۰۰ دلار است.

-چای سبز خطر مرگ را براثر بیماری‌های غیر قلبی عروقی تا ۲۴ درصد کاهش می‌دهد.

-نوشیدن چای سبز قبل از خوابیدن به بدن اجازه می‌دهد هنگام خواب کالری بسوزاند. چای سبز روند سوخت ‌وساز بدن را نیز بالا می‌برد.

-مردم انگلستان روزی ۱۶۵ میلیون فنجان یعنی ۶۵ میلیارد فنجان چای در سال مصرف می‌کنند.

-پس از آب ،چای پرمصرف‌ترین نوشیدنی در جهان به‌حساب می‌آید.

-به‌طور میانگین روزی ۳ میلیارد فنجان چای در سراسر جهان مصرف می‌شود.

-قرار دادن کیسه چای خشک در ساک ورزشی یا کفش باعث جذب شدن بوی بد می‌شود.

-شستن موها با چای باعث براقی آن می‌شود.

-حتی چای و قهوه بدون کافئین هم کمی کافئین دارد.

-در کشور مراکش چای ریختن از وظایف مرد است.

بیشتر بدانید

فاصله نوشیدن چای بعد از غذا باید یک ساعت باشد تا به هضم غذا کمک کند و در عین حال از جذب ویتامین های موجود در غذا و آهن ممانعت نکند.

چای سیاه که ۹۰% چای مصرفی در غرب را تشکیل میدهد،و به طور معمول در ایران استفاده می شود طی فرایند تخمیر (اکسیداسیون) در صنعت چای تهیه میگردد و در واقع مواد آنتی اکسیدان آن تا حدی از میان می رود.

چای سیاه طعم قویتر و محتوای بالاتری از کافئین را دارد.

چای دم کرده منبع قابل توجهی از فلوراید است که از ایجاد پوسیدگی در دندانها جلوگیری میکند وهمراه با افزایش مقاومت نسج دندان به پوسیدگی، افزایش روند بازسازی مینای دندان را باعث می شود.

چای به علت داشتن انواع تانن خصوصیت ضد باکتری و ضد ویروس نیز دارد به طور کلی چای سیاه بیش از چای سبز دارای فلوراید است.

افزایش دم شدن چای باعث افزایش فلوراید قابل جذب در چای می شود در حالی که دم کشیدن چای بیش از ۵ دقیقه باعث آزاد سازی تانن و خنثی شدن اثر کافئین و تلخ شدن طعم آن می گردد.

بهترین طعم چای همراه با احساس شادابی و رفع خستگی بعد از مصرف، در زمان دم کردن بمدت ۵ دقیقه حاصل می گردد در صورتی که دم کشیدن بیش از ۱۵ دقیقه ،بدلیل افزایش غلظت تانن ها باعث بروز اثرات نا مطلوبی برسیستم سایکلوژیک همراه با تولید نوعی حس رخوت و خستگی می گردد.

درباره چای سبز بیشتر بدانید

چای سبز فرایند تخمیر و اکسیداسیون را طی نمیکند و لذا سرشار از مواد آنتی اکسیدان است که در سلامت بدن نقش مهمی دارند و باعث کاهش کلسترول، کند نمودن روند آترواسکلروزیز، کنترل تری گلیسیرید، کنترل جهش سلولی و مقابله با سرطان می شود.

همچنین چای سبز باعث سلامت لثه، دندانها و کاهش بوی بد دهان می شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *