کلینیک دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی 6654654
خانه / پزشکی و سلامت / خواص کدو زرد | فواید کدو حلوایی
دکتر دندانپزشک 56464 (1) متخصص دندانپزشکی کودکان 55464654 متخصص ایمپلنت 54654 دندانپزشکی زیبایی دندان پزشک زیبایی, ایمپلنت و جراح دندانپزشکی 5456465

خواص کدو زرد | فواید کدو حلوایی

خواص کدو زرد, فواید کدو حلوایی

خواص کدو زرد | فواید کدو حلوایی

کدو و بیماری قلبی

تصور می‌شود که رنگدانه لیكوپن، ویتامین C، ویتامین A و بتاكاروتن موجود در کدو حلوایی و کدو تنبل خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهند.

این مواد به جلوگیری از تخریب و انسداد دیواره رگ‌ها توسط كلسترول LDL کمک می‌کنند.

کدو و سرطان پروستات

مصرف منظم سبزیجات زرد و سبز می‌تواند خطر بروز سرطان پروستات را در مردان بالای ۶۰ سال كاهش دهد.

آلفا و بتا كاروتن موجود در كدو حلوایی می‌توانند عوامل ایجاد كننده سرطان پروستات را كه به طور طبیعی در بدن وجود دارند و یا در اثر آلودگی‌های محیطی وارد بدن می‌شوند از سلول‌های بدن خارج نمایند.

کدو و آب مروارید

خطر بروز مشكلات بینائی نظیر آب مروارید و تخریب لكه زرد شبكیه در سالمندانی که سطح آنتی‌اكسیدان بتا كاروتن خونشان پایین است در مقایسه با افرادی که دارای سطح بالاتری از این آنتی اکسیدان هستند، بیشتر است.

با افزودن كدو حلوایی به سوپ و خورشت می‌توان به افزایش دریافت بتا كاروتن در سالمندان كمك نمود.

کدو و سرماخوردگی و آنفلوانزا

به هنگام سرماخوردگی و آنفلوانزا، سطح آنتی‌اكسیدان‌هایی چون ویتامین C ،E، بتا كاروتن و آلفا كاروتن در بدن كاهش می‌یابد.

كدو حلوایی و كدو مسمایی از منابع این آنتی‌اكسیدان‌ها هستند و می‌توانند افراد را در مقابل سرماخوردگی‌های شایع و آنفلوانزا محافظت نمایند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *