کلینیک دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی 6654654
خانه / پزشکی و سلامت / خوردنی هایی برای جلوگیری از ایجاد چین و چروک در صورت
دکتر دندانپزشک 56464 (1) متخصص دندانپزشکی کودکان 55464654 متخصص ایمپلنت 54654 دندانپزشکی زیبایی دندان پزشک زیبایی, ایمپلنت و جراح دندانپزشکی 5456465

خوردنی هایی برای جلوگیری از ایجاد چین و چروک در صورت

چین و چروک صورت, تغذیه

خوردنی هایی برای جلوگیری از ایجاد چین و چروک در صورت

ذرات زرد، نارنجی و قرمزی که در میوه‌ها و سبزیجات (حتی گیاهان و ادویه‌ها) پیدا می‌شود، کاروتنوئید است؛ نوعی آنتی‌اکسیدان که رادیکال‌های آزاد را از بین می‌برند و همین است که افراد با تجمع بیشتر کاروتنوئید در پوست خود، چین و چروک کمتری نسبت به کسانی دارند که سطح کاروتنوئید پوست‌شان پایین است.

بتاکاروتن- که بیشتر به گوش‌تان خورده- نوعی کاروتنوئید است که نه‌تنها رادیکال‌های آزاد را از بین می‌برد بلكه با افزایش سن تولید کلاژن و گلیکوز آمینوگلیکان‌ها- که به حفظ آب پوست و شاداب ماندنش کمک می‌کند- را افزایش می‌دهد.

لیکوپن یکی دیگر از کاروتنوئیدهاست که پژوهش‌ها نشان داده خانم‌هایی که برای ۱۲ هفته روزانه از ۵۰ گرم رب‌گوجه‌فرنگی سرشار از لیکوپن استفاده کرده‌اند، وقتی در معرض اشعه فرابنفش قرار گرفتند، نسبت به گروهی که هیچ نوعی از گوجه‌فرنگی را مصرف نکرده بود، پوست‌شان آسیب کمتری دید.

خوردنی هایی برای جلوگیری از ایجاد چین و چروک در صورت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *