کلینیک دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی 6654654
خانه / دندانپزشکی / مصرف زیاد قهوه و چای از عوامل پوسیدگی دندان
دکتر دندانپزشک 56464 (1) متخصص دندانپزشکی کودکان 55464654 متخصص ایمپلنت 54654 دندانپزشکی زیبایی دندان پزشک زیبایی, ایمپلنت و جراح دندانپزشکی 5456465

مصرف زیاد قهوه و چای از عوامل پوسیدگی دندان

قهوه, پوسیدگی دندان, خرابی دندان, علل پوسیدگی دندان, علل خرابی دندان, دلایل پوسیدگی دندان, دلایل خرابی دندان, چای

مصرف زیاد قهوه و چای از عوامل پوسیدگی دندان

کلینیک هروی: مصرف زیاد چای و قهوه از عوامل رایج پوکی و پوسیدگی دندان هستند،بخصوص اگر داغ میل شوند،و رنگ ولکه بر روی دندان ها ایجاد می کنند،خوردگی در دندان بخاطر خاصیت اسیدی این نوشیدنی ایجاد می شود.

مصرف چای می‌تواند بنا به یک کشف نوین علمی باعث خرابی دندان‌ها شود.

کار‌شناسان اعتقاد دارند مصرف چای می‌تواند باعث آسیب‌ رسیدن به دندان‌ها شود.

گفتنی است، بر اساس پژوهش‌ها علاوه بر نوشیدنی‌های شیرین و گازدار خوردن چای به دلیل تغییر ناگهانی درجه حرارت دهان و بویژه دندان‌ها می‌تواند آن‌ها را در معرض خطر پوسیدگی قرار دهد.

کار‌شناسان با مطالعه بر روی وضعیت دندان داوطلبان دریافته‌اند مصرف چای و نوشیدنی‌های سرد می‌تواند باعث ترک خوردن دندان‌ها شود که البته با چشم غیر مسلح قابل شناسایی است و این ترک‌ها به تدریج باعث خرابی دندان‌ها می‌شود.

بیشتر بدانید

پزشکان توصیه می کنند تا افراد کمتر از چای کیسه ای استفاده کنند و در عوض چای تازه مصرف نمایند.

افراد به طور متوسط در روز می بایست ۴ میلی گرم فلوراید برای سلامت دندان ها و استخوان هایشان مصرف کنند اما بیشتر از این میزان می تواند باعث بروز درد، مشکلات عضلانی و بیماری های مفاصل در دراز مدت شود.

چای کیسه ای اگر به صورت پررنگ و به دفعات زیاد در طول روز نوشیده شود به دلیل بالا بودن میزان فلوراید موجود در آن می تواند آسیب جدی به مینای دندان ها وارد کند.

مصرف زیاد قهوه و چای از عوامل پوسیدگی دندان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *