کلینیک دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی 6654654
خانه / دندانپزشکی / پیشگیری از پوسیدگی دندان با میوه ها و سبزیجات
دکتر دندانپزشک 56464 (1) متخصص دندانپزشکی کودکان 55464654 متخصص ایمپلنت 54654 دندانپزشکی زیبایی دندان پزشک زیبایی, ایمپلنت و جراح دندانپزشکی 5456465

پیشگیری از پوسیدگی دندان با میوه ها و سبزیجات

پوسیدگی دندان, خرابی دندان, علل پوسیدگی دندان, علل خرابی دندان, دلایل پوسیدگی دندان, دلایل خرابی دندان

پیشگیری از پوسیدگی دندان با میوه ها و سبزیجات

به جای خمیردندان بهتر است از خوراکی های طبیعی برای رفع پلاک های دندانتان استفاده کنید،‌ پس از مدتی اثر آن را ببینید.

پلاک‌های دندانی، مهم‌ترین عامل پوسیدگی دندان هستند و در بعضی موارد، نوع تغذیه در کاهش این پلاکهای دندانی نقش بسزایی دارند. بهزاد فرخ‌زاد، دندانپزشک و دبیر انجمن دندانپزشکان ایران، گفت: بطور کلی، تغذیه، باعث کاهش پلاک دندان می‌شود.

نخوردن ماده غذایی برای طولانی مدت، محیط دهان را مستعد رشد انواع پلاک دندانی می‌کند مواد قندی هم پلاک‌های دندانی را بیشتر می‌کند.

دکتر فرخ‌زاد ادامه داد: سبزیجات و میوه‌های سفت که حاوی فیبر زیاد است، مثل کرفس، هویج و سیب، بسیار کمک کننده برای رفع پلاک‌های دندانی است و البته این موضوع گفتنی است که هیچ یک از این موارد جایگزین مسواک زدن و استفاده از نخ دندان نمی‌شود.

این متخصص دندانپزشکی گفت: در پاره‌ای موارد گفته می‌شود، جویدن آدامس بدون قند، در رفع پلاک‌های دندانی اثر مثبت دارد ولی عده‌ایی به این موضوع معتقدند که جویدن آدامس، موجب فشرده شدن پلاک‌های دندانی و رفتن این پلاک‌ها در شیارهای بسیار ریز که قابل دسترسی با مسواک نیست، می‌شود.

وی در پایان گفت: بطور کلی استفاده به موقع از مسواک و نخ دندان و مصرف هویج و سیب، بسیار در رفع پلاک دندان موثر است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *