بلاگ

تأثیر چای سبز و آب انار در جلوگیری از بیماری کرونا .

براساس مجله دانش دندانپزشکی ، ویروس های تنفسی ابتدا بینی ، دهان و گلو را آلوده می کنند ، در آنجا تکثیر می شوند و علائمی ایجاد می کنند و حتی ممکن است به میزبان جدید منتقل شوند.

محققان می گویند ، جلوگیری از عفونت اولیه یا کاهش بار ویروسی عفونت می تواند به تسکین علائم ، جلوگیری از انتقال به دستگاه تنفسی تحتانی یا به شخص دیگر کمک کند.

به همین منظور ، تیم تحقیقاتی تأثیر احتمالی محصولات گیاهی را در غیرفعال سازی ویروس کرونا و آنفلوانزا بررسی کردند.

آنها دریافتند که آب انار و چای سبز اثرات ضد ویروسی علیه هر دو ویروس دارند و شستشوی دهان و غرغره این مایعات در دهان باعث کاهش بار ویروسی در دهان می شود و در نتیجه باعث انتقال ویروس می شود.

در این مطالعه ، شاهی نیز مورد بررسی قرار گرفت اما هیچ نتیجه ای مشاهده نشد.

این مطالعه نشان داد که چای سبز و آب انار قادر به از بین بردن ویروس های آنفلوانزا و چای سبز در طی کشت سلول در آزمایشگاه هستند.

محققان این خاصیت را به PH اسیدی این عصاره های گیاهی نسبت می دهند که می تواند ویروس ها را به طور مستقیم غیرفعال کند. وجود پلی فنول ها مانند کاتچین ها ، تانن ها و فلاونوئیدها نیز می تواند پروتئین های ویروسی را تحت تأثیر قرار دهد.

محققان برای تحقیق بیشتر در این زمینه تلاش می کنند.

بدون دیدگاه

0

دیدگاه تان را ثبت کنید