بلاگ

ترکیب گیاهی میوه ها خاصیت ضد ویروسی دارد.

یک مطالعه آزمایشگاهی توسط محققان دانشگاه علم و صنعت شنژن در چین نشان می دهد که یک ماده شیمیایی گیاهی به نام رسوراترول می تواند به طور موثری از ویروس کرونا جلوگیری کند.

رسوراترول یک فنل طبیعی است که توسط برخی گیاهان در پاسخ به آسیب یا هنگامی که گیاه مورد حمله عوامل بیماری زا مانند باکتری ها یا قارچ ها قرار می گیرد ، تولید می شود.

منابع این ماده شیمیایی گیاهی در غذاهایی از جمله پوست انگور ، بلوبری ، آلو و بادام زمینی یافت می شود. به طور کلی به عنوان یک مکمل غذایی در دسترس است.

نتایج آزمایشگاهی نشان داده است که رسوراترول در جلوگیری از تکثیر ویروس کرونا بسیار مثر است.

مطالعات قبلی نشان داده است که این ماده در برابر طیف وسیعی از عوامل بیماری زا دارای خواص ضد ویروسی است. همچنین مشخص شد که از تکثیر برخی ویروس ها مانند دنگی ، زیکا ، آنفلوانزا و سرخک جلوگیری می کند. سندرم تنفسی خاورمیانه (MERS) توسط نوعی ویروس بتا کرونا ویروس ایجاد می شود که شباهت زیادی به ویروس کرونا دارد.

یافته های این مطالعه نشان داد که استفاده از رسوراترول قبل از عفونت می تواند تکثیر ویروس را فقط تا 20 درصد مهار کند. در حالی که استفاده از این ترکیب پس از درمان ، تکثیر ویروس را تا 98 درصد کاهش می دهد.

محققان در تلاشند این آزمایشات را بر روی انسان انجام دهند.

بدون دیدگاه

0

دیدگاه تان را ثبت کنید