بلاگ

مصرف بیش از حد تخم مرغ خطر دیابت را افزایش می دهد.

بر اساس مجله دانش دندانپزشکی ، در این مطالعه ، محققان دانشگاه استرالیای جنوبی مصرف تخم مرغ را در یک نمونه بزرگ از بزرگسالان چینی بررسی کردند.

نتایج نشان داد که افرادی که به طور منظم یک یا چند تخم در روز مصرف می کنند (معادل 50 گرم) 60٪ خطر ابتلا به دیابت را دارند.

به گفته محققان ، رژیم غذایی یک عامل مهم و شناخته شده در شروع دیابت نوع 2 است ، بنابراین شناسایی طیف گسترده ای از عوامل رژیم غذایی که بر شیوع فزاینده این بیماری تأثیر می گذارند ، مهم است.

محققان دریافتند که مصرف طولانی مدت تخم مرغ (بیش از 38 گرم در روز) احتمال دیابت را حدود 25٪ افزایش می دهد.

همچنین ، افرادی که بیش از 50 گرم تخم مرغ به طور منظم مصرف می کنند (معادل یک تخم مرغ در روز) 60٪ بیشتر در معرض ابتلا به دیابت هستند.

محققان دریافتند که این تأثیر در زنان بیشتر از مردان است.

محققان معتقدند که تحقیقات بیشتری در این زمینه لازم است.

بدون دیدگاه

0

دیدگاه تان را ثبت کنید