بلاگ

پوست انار چه فوایدی در پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا دارد؟

به گزارش خبرنگار مجله دانستنی های دندانپزشکی، مطالعات نشان داده است که مواد شیمیایی گیاهی مانند اسید لاکتیک ، اسید گالیک ، پنی سیلین و پونیکالین حاصل از پوست انار توانسته اند از ویروس کرونا جلوگیری کنند.

در این مطالعه ، اثر عصاره پوسته انار بر سلولهای گیرنده ویروس کرونا بررسی شد.

در این مطالعه ، چهار عصاره انار انتخاب شده بر روی چهار پروتئین انتخاب شده با هدف ویروس کرونا آزمایش شد.

نتایج نشان می دهد که ترکیبات عصاره انار پتانسیل بسیار خوبی در تعامل با اهداف پروتئینی مورد نظر دارند و می توانند از ورود ویروس به سلول اصلی جلوگیری کنند ، بنابراین گزینه های خوبی برای آزمایش های آینده هستند.

محققان اکنون معتقدند که انار و آب انار گزینه های طبیعی هستند که خاصیت ویروسی و ضد باکتری دارند.

بدون دیدگاه

0

دیدگاه تان را ثبت کنید